Hvis du leder efter en pålidelig og erfaren tømrervirksomhed med erfaring for renovering? Så er Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS
i Brændstrup det perfekte valg for dig. Vores dedikerede team af professionelle håndværkere har mange års erfaring inden for tømrerfaget, og vi er kendt for vores høje kvalitet og pålidelige arbejde i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og omegn.

Renovering i alle størrelser

Hvis du har træværk i hjemmet, kan det kræve regelmæssig vedligeholdelse og renovering. Vores tømrer kan hjælpe dig med at reparere og renovere dit træværk, så det ser smukt og holdbart ud i mange år fremover. Vi tilbyder en bred vifte af renoveringsopgaver store som små, herunder bl.a.:

Lyder en renovering af hus som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med dit renoveringsprojekt. 

Renovering af høj kvalitet

Vi forstår vigtigheden af at skabe et hjem, som både er funktionelt og smukt. Derfor har vi et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikrer, at vi forstår deres ønsker og behov, før vi går i gang med renovering af hus. Vi kommer selvfølgelig med rådgivning og vejledning om materialer og design, der naturligvis passer til dine ønsker og budget.

Vores dygtige og erfarne tømrere vil sørge for, at dit projekt bliver udført med høj kvalitet og omhu. Vi er stolte af vores håndværk, og at vi leverer kvalitetsresultater, der overstiger vores kunders forventninger.

Kontakt os for uforpligtende tilbud på renovering

Så hvis du er klar til at give dit hjem en renovering, der vil forvandle det til noget særligt, og har du brug for hjælp, så står vores dygtige team klar til at hjælpe dig med at få det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris, så kontakt os i dag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt.

Ring til os på telefon 20 24 20 18 eller udfyld vores kontaktformular, og så kontakter vi dig inden for kort tid. Du har også mulighed for at sende os en mail til info@oletsoerensen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os