Drømmer du om mere plads i dit hjem? Så kan en tilbygning være løsningen! Hos Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS i Brædstrup nær Skanderborg, Silkeborg og Horsens, har vi mange års erfaring med om- og tilbygninger af høj kvalitet. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at realisere deres drømme om en større bolig.

Få professionel rådgivning i om- og tilbygning

Når du vælger et samarbejde med Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS, får du en erfaren tømrer til at rådgive dig om alt fra design til materialevalg. Vi sørger naturligvis for at tage hensyn til dine ønsker og behov, og samtidig sørge for at tilbygningen passer ind i dit hjems stil og arkitektur.

Din ekspert i om- og tilbygning

Er dit hus slidt og trænger det til en ansigtsløftning, eller mangler der plads, kan det være en ændret indretning, der kan give de manglende kvadratmeter. Vi har over 10 års erfaring med ombygninger og kan være behjælpelig med forslag, der måske kan spare dig for en dyr tilbygning.

Vi ved, at en tilbygning er en stor investering, derfor anvender vi kun de bedste materialer. På den måde sikre vi dig, at din nye tilbygning bliver af høj kvalitet, som holder i mange år. Vores dygtige tømrere sørger selvfølgelig for en nøjagtig og præcis opførelse af tilbygningen.

Vi kan også tilbyde hjælp til renovering og spritnyt tag.

Kontakt os og få din drøm om en tilbygning opfyldt

Er du klar til at få realiseret din drøm om en større bolig? Så kontakt Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din om- eller tilbygning, så vi sammen kan få dine drømme til at gå i opfyldelse. 

Ring til os på 20 24 20 18, eller send en mail til info@oletsoerensen.dk. Du kan også hurtig udfylde vores kontaktformular, og vi vil hurtigst muligt svare tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os