Er det på tide at få udskiftet dit gamle tag eller få et nyt tag på dit nye byggeri? Så er Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS i Brædstrup det rigtige valg for dig. Vi er et erfarent tømrerfirma med speciale i at levere kvalitetstag til vores kunder i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og omegn. Med vores mange års erfaring har vi hjulpet mange kunder gennem tiden med at finde den bedste løsning til dem. 

Hvornår bør jeg investere i et nyt tag?

Et tag kan typisk holde mellem 20 og 30 år, afhængigt af materialerne og vejrforholdene. Det kan dog være svært at afgøre præcist, hvornår tiden er inde til en tagrenovering eller et helt nyt tag. Der findes dog visse indikatorer, du bør være opmærksom på.

Hvis du bemærker sprækker eller revner, knækkede eller løse tagsten, misfarvning eller mørnede materialer på dit tag, er dette klare tegn på betydelig slitage. Indendørs kan problemerne også vise sig som vandskader på både lofter og vægge, hvilket yderligere kan understrege behovet for tagrenovering eller et nyt tag.

Fordelene ved et nyt tag

At få lagt et nyt tag, kan give mange fordele såsom:

  • Dit hus vil fremstå nyere og forbedre det visuelle udtryk
  • Din varmeregning bliver reduceret, da du får en bedre isolering
  • Boligens værdi øges

Det er en langsigtet investering at få lagt et nyt tag, da din boligs værdi stiger. Udover den øgede værdi, forlænges levetiden på huset også, det kræver heller ikke så meget vedligeholdelse.

Få et nyt tag til en god pris

Hos Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS vægter vi både kvalitet og økonomi højt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige tagtyper til en konkurrencedygtig priser. Det gør, at du kan få netop det tag, som du ønsker, til en fornuftig pris.

Stærkt og holdbart tagarbejde

Vi ved at det er vigtigt at et nyt tag både er stærkt og holdbart, så du kan føle dig tryg i dit hjem i mange år fremover. Derfor anvender vi kun de bedste materialer og teknikker ved montagen af dit nye tag, så du kan være sikker på, at det vil holde i mange år.

Vi kan også tilbyde hjælp til tilbygning og renovering.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Er du klar til at investere i et nyt tag, eller har du spørgsmål? Så kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på telefon 20 24 20 18 eller send en mail til info@oletsoerensen.dk, du kan også nemt udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os