Overvejer du at få nye døre og vinduer i din bolig eller i din ejendom? Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS i Brændstrup nær Skanderborg, Silkeborg og Horsens har vi specialiseret os i montering af nye døre og vinduer. Vi har mange års erfaring og ekspertise, og vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsarbejde til vores kunder.

Kvalitetsprodukt til rimelige priser

Vi har et bredt udvalg af døre og vinduer i forskellige stile, materialer og farver, vi arbejder kun med de bedste producenter, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der vil vare i mange år. Samtidig har vi et bredt prissortiment, så du kan finde et produkt, der passer til dit budget.

Professionel og effektiv montering af døre og vinduer

Når du vælger Tømrerfirmaet Ole T. Sørensen ApS til at montere dine døre og vinduer, kan du være sikker på, at opgaven bliver udført professionelt og effektivt. Vi tager hensyn til dine ønsker og behov, og vi sørger for at arbejdet bliver gennemført hurtigt og pålideligt.

Vi kan også tilbyde hjælp til tilbygning, renovering og spritnyt tag

Du kan vælge mellem nye døre og vinduer eller reparation

Hvis du ikke ønsker at få nye døre og vinduer, så kan vi tilbyde et eftersyn, hvor vi vedligeholder og reparerer træet, fugerne og listerne. Vi råder og vejleder gerne i, hvad der passer til dig og dit budget samt øvrige planer.

Gamle vinduer skal vedligeholdes i større grad end nye, men det er ikke altid at det kan betale sig, at få dem malet og repareret. Derudover er gamle ruder også mindre energivenlige, og de er mere utætte, hvilket kan give et ubehageligt træk i boligen.

Kontakt os for at få et tilbud på nye døre og vinduer

Er du på udkig efter en tømrer til at montere dine nye døre eller vinduer? Så kontakt os i dag, så kan vi hjælpe dig med at finde det produkt, der passer bedst til dit hjem og dit budget.

Lad os sammen give dit hjem en opdatering, der vil gøre en forskel. Ring på telefon 20 24 20 18 eller send os en mail til info@oletsoerensen.dk.Du kan også hurtig og nemt udfylde vores kontaktformular, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage.

Kontakt os